Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with icodes
10-01-2018, 09:04 PM
Post: #1
Problem with icodes
Hello,

I have problem with icodes when I click "Update Merchant List"
also no coupons are added.

Error:
"Merchant Import Error
Invalid User
http://icodes.us/xml.php?u=londonbeat&k=...ageSize=50"

It is PremiumPress 9.2.1
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-01-2018, 09:34 PM
Post: #2
RE: Problem with icodes
That link doesn't contain your correct subscription ID, maybe you generated a new one by accident.

You need to update your website with the subscription ID from your login area.

I tested the link with the correct subscription ID and it changed from 'invalid user' to 'no results'.. have you got any merchants selected?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-03-2018, 06:50 PM
Post: #3
RE: Problem with icodes
(10-01-2018 09:34 PM)icodes Wrote:  That link doesn't contain your correct subscription ID, maybe you generated a new one by accident.

You need to update your website with the subscription ID from your login area.

I tested the link with the correct subscription ID and it changed from 'invalid user' to 'no results'.. have you got any merchants selected?


Hello,

I use this Subscription ID: ce5193a069bea027a60e06c57a106eb6
and my user is the same as forum username.

I have this info on several coupon websites and it works good, except just one.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-04-2018, 12:25 PM
Post: #4
RE: Problem with icodes
Yes your ID for icodes-us.com is ... ce5193a069bea027a60e06c57a106eb6

But for icodes.us it is... 9bf31c7ff062936a96d3c8bd1f8f2ff3

And the import link which you said wasn't working was for icodes.us

Your other websites must be using icodes-us.com if they are working with that sub id.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-04-2018, 06:07 PM (This post was last modified: 10-04-2018 06:17 PM by londonbeat.)
Post: #5
RE: Problem with icodes
Yes, this must be working with icodes-us.com. The only problem is with PremiumPress 9.0 website, cause not updating coupons.
Plugin is [IMPORT V9] - Icodes Plugin ver 2.2 on PremiumPress Coupon ThemeVersion: 9.2.1
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-04-2018, 10:48 PM
Post: #6
RE: Problem with icodes
I've no idea which is the latest version of premiumpress but now i'm pretty sure it only works with icodes.us and .uk (using the monthly subscription), i'm not sure if it works with the PAYG api though, will have to look into it.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-05-2018, 12:12 PM
Post: #7
RE: Problem with icodes
(10-04-2018 10:48 PM)icodes Wrote:  I've no idea which is the latest version of premiumpress but now i'm pretty sure it only works with icodes.us and .uk (using the monthly subscription), i'm not sure if it works with the PAYG api though, will have to look into it.

So, this is not works with http://icodes-us.com?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-05-2018, 05:05 PM
Post: #8
RE: Problem with icodes
Best to ask Premiumpress, however those with a paid icodes-us.com account also gets an icodes.us account for free.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)