Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Groupon import?
02-07-2016, 07:27 PM
Post: #1
Groupon import?
Is there no groupon import past couple of days?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2016, 07:35 PM (This post was last modified: 02-07-2016 07:40 PM by icodes.)
Post: #2
RE: Groupon import?
Just looked, last one was on the 4th??, will look into it and see what I can find.
This explains it... this is the feed we use from Groupon, click it and see the results.
http://api.groupon.de/api/v1/deals/ofthe...format=xml
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2016, 07:52 PM
Post: #3
RE: Groupon import?
what's going on there then?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2016, 07:55 PM
Post: #4
RE: Groupon import?
No idea, maybe they have removed it or maybe its just down.. I think we best start looking for an alternative feed. Can you help find one?, we got rejected from the inhouse program so you will have to do the digging in there.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2016, 08:07 PM (This post was last modified: 02-07-2016 08:21 PM by wizardpc.)
Post: #5
RE: Groupon import?
anyone know where feeds are on Tradedoubler?
Found it - Groupon feed has no products in on TD
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2016, 08:30 PM
Post: #6
RE: Groupon import?
It's not looking good is it.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2016, 08:50 PM
Post: #7
RE: Groupon import?
Im sure it's just down.

I can always tell from sales when there hasnt been a groupon import
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-08-2016, 12:01 AM (This post was last modified: 02-08-2016 12:19 AM by daniel12.)
Post: #8
RE: Groupon import?
(02-07-2016 08:50 PM)wizardpc Wrote:  Im sure it's just down.

I can always tell from sales when there hasnt been a groupon import

Version One API goes through to an Apache 424 Page.. don't know why, other than it's old.. Version 2 is working fine, it's divided into three sectors 'local', 'travel' and 'goods'. You can get them at 500 at a time, there are about 2,500 in each sector.. then you can do the divisions separately again 2500 in Manchester etc.. It works exactly the same with the TD tracking before the url..



Examples:
https://partner-int-api.groupon.com/deal...&limit=500

https://partner-int-api.groupon.com/deal...&limit=500
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-08-2016, 02:59 AM
Post: #9
RE: Groupon import?
Im sure Lee will look into this in the morning
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-08-2016, 09:07 AM
Post: #10
RE: Groupon import?
Thanks very much for this, I'll see what we can do with it today
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)